Club ladder – Tennisstigen

Ønsker du å komme i kontakt med andre i klubben? Ønsker du å spille kamper? Vi har fått et nytt verktøy som gjør det lettere å få spilt mot mange ulike spillere.

Ved å registrere seg i tjenesten Club Ladder – Tennisstigen blir man tildelt kamper mot andre spillere i klubben. Man registerer seg enkelt via linken som står nederst i denne saken. Når man registrerer seg har man to uker på seg til å spille kampene man blir satt opp for. Man spiller en eller to kamper i løpet av to uker. Vinner man kamper mot høyere rankede spillere, klatrer man på det som kalles en tennisstige. Kan man ikke spille enkelte omganger, kan man hoppe over runder. Tjenesten er gratis for alle medlemmer.

Første runde av Abildsø Tennisklubb singlestigen begynner mandag 14. juni. Spillerne som ønsker å være med kan registrere seg ved å bruke denne lenken: https://sportconnexions.com/nb/tennisstigen/abildsotennis/2880/

Tjenesten finnes også som app både for Android og iPhone, søk på Clubladder.

Flere andre klubber bruker dette systemet, og tilbakemeldingen fra brukerne derfra er at det er svært gøy og motiverende, og gjør det lett å få spilt med forskjellige motstandere. Høres dette spennede ut, meld deg på. Jo flere vi er, jo bedre blir det!