Turneringer

tennisturnering

Abildsø tennisklubb deltok i 2018 i divisjonstennis med et herrelag i  4. divisjon  avd. A Østalndet og et i 4. divisjon  avd. D Østlandet, samt med ett veteranlag og et damelag i 2. divisjon.
I 2019 fortsetter vi med med to herrelag (samme divisjon som 2018) og ett veteranlag i 3.divisjon avd. B, dessverre ikke med damelag.

Se egne faner for oppsett av kamper.

Vi har også en gruppe med juniorer som trener  med instruktør, både ute om sommeren og inne om vinteren.

Dersom du ønsker å være med som lagspiller i divisjonstennisen eller om du ønsker å delta på turneringer, ta kontakt med Joacim Bringsvor (herrelag), Anne Cathrine Magelssen (damelag) eller Frank Amundsen (veteranlag). Du kan også utfordre spillere på rankinglisten, som er en del av grunnlaget for laguttaket. Rankinglisten vil du normalt finne på oppslagstavlen på klubbhuset.

Vi arrangerer vanligvis to turneringer årlig; den ene er Midnight Cup og den andre er klubbmesterskapet. Førstnevnte arrangeres i juni, om interessen er stor nok, og dette er en hyggekveld hvor det spilles double-matcher, vi griller og koser oss. Alle medlemmer i alle aldre kan være med.  Klubbmesterskapet arrangeres vanligvis første helgen i september (mulig oppstart foregående uke), og her  er det inndeling i klasser etter alder (herrer, damer, veteran, double, mix-double, junior).

Dersom du ikke har noen å spille med, kan det være en idé å henge opp en lapp på oppslagstavlen med navn og telefonnummer, så kan du få kontakt med andre i klubben.