Vil du bli medlem?

tennisracketsmall

Årskontingenten vår p.t. for senior er kr 700, for junior kr 350 og for familie kr 1050 (dekker da alle familiemedlemmer med samme adresse). Det første året tilkommer et tillegg for nøkkel på kr. 100 samt en innmeldingsavgift tilsvarende en halv årskontingent. Familiemedlemskap blir f.eks. kr 1050 + 100 + 525 = 1675 det første året, eller tilsvarende for voksen kr 700 + 350 + 100 = 1150, barn kr 350 + 175 + 100 = 625.

Fra 2009 er det mulig vi erstatter nøkkelsystemet med et annet adgangssystem, evt. kostnad for kort er ikke klar enda (men det blir ikke noe stort beløp, om noe).

Det er ingen forskjell på kontingenten om man spiller mye eller lite, om man er mosjonist eller aktiv på lagkamper etc. Vi har vel en av byens laveste kontingentsatser, så det skal ikke være noen stor økonomisk belastning å være medlem. Har man betalt kontingent, kan man spille så mye man ønsker, forutsatt at det er ledige baner. Dersom man er med på organiserte treninger el.l. tas det ekstra egenandel for dette.

Vi har juniortrening et par ganger i uken i utesesongen. Tilbud til voksne avhenger av interesse og etterspørsel. Man kan ha med en gjest en gang i mellom, men dette kan ikke være på fast basis. Den du spiller med må i utgangspunktet selv være medlem. Det er vanligvis ikke noe problem å få spille hos oss, er det opptatt, er regelen at man skal vente max 30 minutter dersom det spilles single.

Banene åpnes vanligvis første uken av mai og stenges i begynnelsen av oktober. Datoene for åpning og stenging er avhengig av vær og dugnadsinnsats.

Medlemskapet gjelder til det sies opp skriftlig.

Dersom du ønsker innmelding, kan du sende en mail til acm@nemiasa.no,  med følgende opplysninger:

– navn på hovedmedlem og evt. familiemedlemmer

– fødselsår på alle medlemmer

– adresse

– telefon

– e-postadresse

Deretter betaler du kontingent etc. til vår konto 1607.43.81263, Abildsø Tennisklubb, c/o Anne C Magelssen, Gamle Enebakkvei 41 B, 1188 Oslo.

Nøkkel og medlemskort sendes ut når innbetaling er registrert.

Høres dette interessant ut? Ta evt. kontakt på mobil 934 80 863 om du har noen spørsmål.