Turneringer

tennisturnering

Abildsø tennisklubb deltar vanligvis i divisjonstennis med herrelag (4. divisjon) samt med veteranlag.

Vi har også en gruppe med juniorer som trener  med instruktør, både ute om sommeren og inne om vinteren.

Dersom du ønsker å være med som lagspiller i divisjonstennisen eller om du ønsker å delta på turneringer, ta kontakt med Sven Steihaug (herrelag) eller Anne Cathrine Magelssen (damer). Du kan også utfordre spillere på rankinglisten, som er en del av grunnlaget for laguttaket. Rankinglisten vil du normalt finne på oppslagstavlen på klubbhuset.

Vi arrangerer vanligvis to turneringer årlig; den ene er Midnight Cup og den andre er klubbmesterskapet. Førstnevnte arrangeres i juni, om interessen er stor nok, og dette er en hyggekveld hvor det spilles double-matcher, vi griller og koser oss. Alle medlemmer i alle aldre kan være med.  Klubbmesterskapet arrangeres vanligvis første helgen i september (mulig oppstart foregående uke), og her  er det inndeling i klasser etter alder (herrer, damer, veteran, double, mix-double, junior).

Dersom du ikke har noen å spille med, kan det være en idé å bruke vår Facebook gruppe ATK Medlem eller registrere deg i Klubbstigen (se egen fane Ranking for mer info). På den måten kommer du lett i kontakt med andre spillere.